Kielland-ulykken

1 day agoBengt 67 overlevde Alexander Kielland-ulykken en tilfeldig oppdagelse reddet livet hans. Kielland var en norskeid franskbygd halvt nedsenkbar plattform i bruk som boligplattform på Ekofiskfeltet et olje- og gassfelt i den sørlige delen av norsk sektor i NordsjøenPlattformen som hadde navn etter den norske forfatteren Alexander Lange Kielland ble kjent da den kantret i høy sjø i Alexander L.


Pin On 2019 Welding Articles

Alexander Kielland-ulykken var ulykken der boligplattformen Alexander L.

. Alt er større og farligere skal vi tro manusforfatter Mette Bølstad. Som følge av Alexander Kielland-ulykken ble det gjennomført en rekke tiltak både for denne typen plattform halvt nedsenkbare og for andre som innebar krav om utmattingsanalyser krav om at de skal tåle bortfall av slanke staver og krav til skadestabilitet. Dokumentarserien Katastrofen Kielland sendes på TV 2 rett over nyttår nesten 42 år etter kantringen av boligplattformen.

Norsk oljehistorie handler om funn og utvinning av petroleum på norsk sokkel fra 1960-årene og frem til i dag. Kravene varierer rundt i verden men er i dag i stor grad samordnet. Ulykken skjedde på Ekofiskfeltet i Nordsjøen.

Nordsjøen - en utblåsning fra våre verste mareritt Sesong to av Lykkeland starter med Bravo-utblåsningen i 1977 og slutter med Alexander Kielland-ulykken i. Juli 2011 og helikopterulykken på Turøy i 2016. I sesong 2 av Lykkeland prøver familiene til Toril og Christian å bli enige om alt fra oppdragelse til barnedåp.

1038 Dokumentar om Kielland-ulykken. Dette er tv-seriene du kan se i romjulen. Mange oljearbeidere var unge da ulykken skjedde og de fortsatte å jobbe i oljen etter ulykken og var kanskje redd for å.

Det blir ikke jul før snåttabajasene i Mongoland har. Din mening betyr noe. 15 Om Norsk lysingsblad.

Flere funn fulgte flere felt ble bygd ut og flere felt ble satt i produksjon. Startsidenno gir deg rask og enkel tilgang til kvalitetsinnhold på internett. 1 S 20212022 FOR BUDSJETTÅRET 2022 Utgiftskapitler.

Mars 1980 hvor 123 mennesker mistet livet. Ulykken førte blant annet til strengere krav til stabilitet og reserveflyteevne for flyterigger på norsk sokkel. 700783 og 27112790 Inntektskapitler.

13 Beslag og inndragning av førerkort. Se heller Frost om igjen. Da Ekofiskfeltet ble erklært drivverdig lillejulaften 1969 markerte det starten på et nytt kapittel i norgeshistorien.

Filmskaperne Stian Indrevoll Håvard Klyve Parr og Thorvald Nilsen ønsker å gi innblikk i historier om Kielland-ulykken som ikke har kommet frem i lyset. 16 Reklame og kjønn. Nå kommer dokumentaren om Kielland-ulykken.

Nå kommer dokumentaren om Kielland-ulykken. Kielland-ulykken er uansett en historie som burde ha blitt belyst igjennom en dokumentar mye tidligere fortsetter han. 37013748 5572 og 5631.

Nå kommer dokumentaren om Kielland-ulykken. Gamle sta menn trofaste hunder og det hvite gullet. Av 212 personer om bord omkom 123 og 89 ble reddet.

Under vingene til Raundalen Hans møte med sorg vekket en interesse for hvordan mennesker tenker og handler under traumatiske hendelser. Blant annet Alexander Kielland-ulykken i 1980 Gulfkrigen i Irak i 1992 tsunamien i 2004 terroren 22. Mars 1980 da ett av plattformens fem ben ble revet av i høy sjø.

1 day agoDette får etter hvert katastrofale følger og serien skildrer blant annet den tragiske Alexander Kielland-ulykken 27. Regissørene sier at prosjektet til tider har vært en tung oppgave. Bengt Hammer var 25 år gammel da plattformen han bodde på kantret i Nordsjøen.

En rekke av de store internasjonale oljeaktørene etablerte seg fikk konsesjoner. Emmy-vinneren vil fremdeles lage Veum-serien i Bergen. 12 Fagopplæring av personell til faste produksjonsanlegg på den norske del av kontinentalsokkelen.

Denne sesongen av Lykkeland starter med Bravo-utblåsningen i 1977 og slutter med Alexander Kielland-ulykken i 1980. Kygo har timeplanen full i 2022. 14 Økonomiske og sosiale virkninger av ny datateknologi.


Injustice Cosplay Wonder Woman Wonder Woman Cosplay Wonder Woman Dc Cosplay


27 03 1980 Alexander Kielland Ulykken Boligplattformen Alexander L Kielland Kantret 123 Mennesker Mistet Livet Wikipedia Timor Tumbling Oil And Gas


Il Portiere Angelo Zabaglio E Andrea Coffami Portiere Calcio Squadra Di Calcio


Billede 2 Af Produktet Lysestage I Glas Lysestage Glas Zara Home

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel